söndag 11 mars 2012

Mini espías caminando por las calles.

Har själv mycket svårt för dubbad tv och film och får därför zappa en hel del på tnv då det dubbas hejvilt här. Bion är inget undantag, i alla fall inte i Valparaíso. Åker man till Viña så är utbudet av film större och språken likaså. Med barn så spelar det dock ingen roll som helst roll och vi vill såklart att barnen ska utsättas för språket i så stor utsträckning som möjligt. Vi skrattade gott åt spy kids 4 på spanska.





När vi först kom till Chile så  var det en del gnäll och sura miner om att gå överallt. I ett vintrigt Sverige är bilen det huvudsakliga färdmedlet färdemedlet och promenaderna till och från dagis, skola och jobb var få. Nu efter två månader här så hör vi inte längre något gnäll från pojkarna. De drar på sig skorna och vi bara går och går och går. Och åker buss såklart. Valparaíso är stort!


 

Walking down the streets.

2 kommentarer:

  1. Vilken fin bild på dig och Otis den här sista! Det ser väldigt mysigt ut och min längtan att åka utomlands blev genast lite värre! :)

    SvaraRadera
  2. Tack! Ja, det är härligt med ett miljöbyte. Andas ny luft och få nya intryck och erfarenheter att ta med sig genom livet.

    Hoppas att barnen kryat på sig.

    Kram

    SvaraRadera